ברנרד ולואיז

בסמוך למסעדת הדגים פסקדו, קמה השבוע בשקט , מסעדה חדשה ביוזמתם של דן ויותם מימון וגון רווה

צעירים אשדודים נלהבים עם שורשים מתחום הקולינריה.

קפצנו בצהרי היום למקום  החדש 6 (מתוך 12) נציגים של אתר אשדוד נט ובקשנו שיוציאו לשולחן מכל הבא ליד ומכל הטוב של המסעדה.צוות אשדוד נט במתכונת מצומצמת

נתחיל מהסוף -  הופתענו מאוד לטובה!

ההמלצות החמות?

פה אחד קבע הצוות שהפיצות מהטובות ביותר שנתקלנו במסעדות ever!– הן מבחינת איכות הבצקים והן המילוי העשיר והמגוון. רמה גבוהה מאוד בכל סטנדרט!הפיצה - מהטובות שטעמנו

ההפתעה – הפולנטה – מעדן תירס משובח מלווה בכמהין, פטריות ותבלני הבית.הפולנטה - וואוו!

הפסטה המומלצת – איולי איולי – מיוחדת במינה וטעימה להפליא.

פחות אהבנו - את הפסטה עם העגבניות שהייתה פשוטה ורגילה לטעמנו.

הפינלה – גלידות הבית האיטלקיות המיוצרות במקום – עומדת בכל הסטנדרטים האיטלקיים הגבוהים.גלידה איטלקית אמיתית!

 החשבון הסופי - מחיר מאוד ידידותי והוגן, בטח שביחס לאיכות וכמות המנות

טוב ששאלתם - המסעדה פתוחה גם בשבת

 

אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו. אם זיהיתים בפרסומינו צילום שיש לכם זכויות בו, אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות כתובת המייל: [email protected]